HU | EN

Kínált megoldások

 
Az iBox messze a legfejlettebb intelligens készpénzvédelmi rendszer a piacon. Magában foglalja a Spinnaker szabadalmaztatott tinta befecskendező rendszerét.
iBOX ®

Az iBox messze a legfejlettebb  intelligens készpénzvédelmi rendszer a piacon. Magában foglalja a Spinnaker szabadalmaztatott tinta befecskendező rendszerét, ami a szállított és tárolt készpénz védelme tekintetében korábban soha nem látott biztonsági szintet nyújt. A „Teljes végponttól végpontig” megközelítés alkalmazásával egyáltalán nincs szükség az iBox egység nyitására...

A készpénz letét modul egy, az iBox-ra épített egyedülálló modul, a kettő együtt alkotja a kiskereskedelmi letét rendszert.
iBOX ® RDS

A készpénz letét modul egy, az iBox-ra épített egyedülálló modul, a kettő együtt alkotja a kiskereskedelmi letét rendszert.   A rendszer lehetővé teszi a kiskereskedelmi egységek számára a rugalmas készpénz letétek elhelyezését egy védett, mégis könnyű súlyú intelligens biztonsági konténerbe. Ez időt spórol Önnek, amit ismét fő üzleti tevékenységére fordíthat, emellett drámaian csökken az Önt, illetve...

Az a2m egy rugalmas, tintával működő megfestő rendszer, amit a készpénz szállítás közbeni és az ATM-ben történő tároláskori védelmére fejlesztettek ki.
A2M ®

Az ATM telepítők és üzemeltetők nagy problémája, hogy a készpénzt és a személyzetet a szállítási és tárolási folyamat során megfelelő biztonsági intézkedésekkel védjék.  Az a2m mind a berendezés tulajdonosát, mind a készpénzlogisztikát végzőt kielégítő szintű biztonságot és rugalmasságot nyújt és mindezt maga az ATM berendezés korszerűsítésének szükségessége nélkül.

Az r2m, egy holisztikus biztonsági program részeként, védi a készpénzt és a személyzetet a készpénz szállítási és tárolási folyamat közben.
R2M ®

Az r2m mind a berendezés tulajdonosát, mind a készpénzlogisztikát végzőt kielégítő szintű biztonságot és rugalmasságot nyújt és mindezt maga a bedobós automata berendezés csupán minimális korszerűsítésének szükségességével.